Ecohyödyt
 

PentiRefill® Eco-Spray Systeemi on vallankumouksellinen teknologia joka suojaa ympäristöämme. Eco-spray pullot eivät tuota minkäänlaisia kaasuja ilmaan toisin kuin tavalliset aerosolipullot ja sama eco-spray pullo voidaan täyttää 10 - 100 kertaa PentiRefill tiimin kehittämällä erikoisjärjestelmällä.

Perinteinen aerosoli
Penti Refill System
 
Penti Refill Spray suihku on homogeeninen kaikissa pullon asennoissa. Perinteinen spray toimii vain pystyasennossa.
 

PentiRefill Eco-Spray systeemillä…

…voidaan vähentää aerosolipullojen tuotantoa yli 50%

…voidaan vähentää käytettyjen spray pullojen jätteiden märää yli 50%:lla.

…voidaan vähentää aerosoleista syntyvien kasvihuone kaasujen määrää yli 80%:lla

Emme enää tarvitse suuria tehtaita aerosolien valmistamiseen. Voimme suunnitella pienempiä yrityksiä paikallisesti, koska ei ole enää tarvetta käsitellä erikoiskaasuja jotka tarvitsevat erityis-turvallisuus säännöksiä.

Kun eco-spray pullo ei ole enää mekaanisesti toimiva useiden käyttöketojen jälkeen se otetaan pois kierrosta ja voidaan se helposti hävittää. Itse pakkaus ei tuota minkäänlaista räjähdys tai palo vaaraa. Jäte ohjeet ovat samat kuin tavallisella yhteisöjätteellä.

PentiRefill systeemiä kayttää jo useat yritykset Skandinaviassa ja Keski-Euroopassa esim. Finnair, UPM-Kymmene, Rauma, Ray-Money automation association, Salviafarm and Galena.

PentiRefill Eco-Spray systeemi on todellinen mahdollisuus laajentaa ympäristöystävällinen spray teknologia maailman laajuiseksi.